La fi d’un malson pels veïns d’un pis ocupat

  • La Policia Local aconsegueix frustrar una nova ocupació i investiga per estafa un dels ocupes que havia venut il·legalment les claus

  • Han tapiat portes i finestres per evitar que els ocupes hi entrin de nou

S'han barrat els balcons amb fustes per evitar qualsevol accés a l'immoble un cop s'ha detectat que els ocupes havien marxat.

Aquesta tarda s'ha estat tapiant el pis. (Foto: CalellaCOM)

2024-10-21T20:10:28+01:0021/10/2024|

Veïns del número 226 del carrer Jovara podran dormir aquesta nit amb tranquil·litat després que el pis ocupat del seu edifici hagi estat desallotjat i tapiat. Feia temps que la convivència estava en entredit degut als ocupes conflictius que s’hi havia instal·lat i que amenaçaven al veïnat, però han marxat i el propietari ha tapiat l’immoble per evitar que hi entrin nous ocupes. De fet, la Policia Local està investigant a un dels ocupes per estafa per haver venut les claus il·legalment a persones que el volien ocupar de nou.

No és habitual que els ocupes marxin per la seva pròpia voluntat; encara més quan portaven temps instal·lats. La Policia Local feia seguiment dels moviments dels inquilins il·legals i, quan han detectat que havien abandonat el pis i que havien venut les claus a tercers, han intervingut.

La Policia Local ha intervingut al pis ocupat. (Foto: CalellaCOM)

Durant tota la tarda, agents de policia han estat custodiant l’immoble. El propietari ha donat l’ordre de tapiar portes i finestres amb la intenció d’evitar que es consumés la nova ocupació. No en va, les màfies que venen pisos ocupats actuen amb celeritat, ja sigui obrint nous habitatges o fent trasllats d’altres ja ocupats. En la majoria de casos, qui compra les claus sap que el traspàs no té cap garantia i que és una ubicació temporal, fins que hi hagi una ordre de desallotjament.

En aquest cas, els ocupes havien fet la vida impossible als veïns. Es desconeix on s’han ubicat, tot i que hi ha poques possibilitats que la seva nova llar sigui legal. Com a mínim, un d’ells està investigat per estafa per vendre les claus.

Comparteix el contingut!

Go to Top