Troben morta una persona al seu habitatge al carrer Església

  • Els vianants han quedat sorpresos en veure l’actuació dels cossos d’emergències al carrer més comercial i transitat de la ciutat

  • Els Bombers han fet l’obertura de l’habitatge i la Policia Local i els Mossos han assistit al SEM

2024-10-18T22:02:54+01:0018/10/2024|

Els cossos d’emergències han localitzat el cos sense vida d’una persona de 80 anys al seu habitatge del carrer Església. L’actuació dels Bombers, la policia i el SEM ha causat una gran sorpresa, ja que han estat treballant durant tota la tarda de divendres i, a més, en el carrer més comercial i transitat de la ciutat.

La família ha donat l’avís en haver perdut el contacte amb la persona i els Bombers han fet l’obertura de l’habitatge. La Policia Local i els Mossos d’Esquadra també han prestat assistència a l’equip sanitari del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Els Mossos han confirmat que es tracta d’una mort natural.

El moviment del camió de Bombers i de l’ambulància en ple carrer Església i l’actuació dels cossos d’emergències des de mitja tarda i fins passades les 21h ha estat molt comentada pels veïns i establiments, així com pels vianants que passaven per la zona.

Comparteix el contingut!

Go to Top