Ensurt als Codina aquesta matinada per la presència de fum en un dels edificis

  • Els veïns van detectar fum a l’escala del bloc de pisos i van requerir als Bombers, que van ventilar l’edifici per dissipar-lo

  • Tot i la revisió dels habitatges i les comprovacions, no es va localitzar l’origen del fum

Cinc camions de Bombers van traslladar-se als Codina

2024-09-29T15:37:52+01:0029/09/2024|

Els veïns dels Codina es van endur un bon ensurt aquesta passada matinada quan els Bombers els van despertar per la presència de fum al bloc número 10. Afortunadament, l’incident no va passar a majors i es va quedar en una anècdota.

Poc abans de la una de la matinada, els Bombers van rebre l’avís d’un dels veïns del novè pis degut al fum que hi havia a l’escala. El cos d’emergències va revisar porta a porta els habitatges, fent medicions i comprovacions amb la càmera tèrmica, sense localitzar l’origen del fum. La hipòtesi principal és que es va cremar alguna cosa de menjar; de fet alguns veïns afirmen que l’olor que se sentia era de paella. Per tal de dissipar el fum, els Bombers van ventilar l’edifici utilitzant un electroventilador.

L’actuació dels Bombers es va allargar degut a la quantitat d’apartaments que tenen els blocs de pisos dels Codina: cinc habitatges a cadascuna de les dotze plantes. Cap a les dues de la matinada, un cop es va confirmar que no hi havia foc, els cossos d’emergències es van retirar.

Fins al carrer Puig de Popa, s’hi van traslladar cinc camions de Bombers, a més del SEM i la policia.

Comparteix el contingut!

Go to Top