Els comerciants del Passatge Galceran, farts de l’incivisme

2024-09-25T19:40:48+01:0025/09/2024|

#laveudeCalella Una seguidora denuncia l’incivisme i la manca de neteja al Passatge Galceran, on els establiments i veïns de la zona han de suportar de forma habitual l’olor d’orina i de vòmit. Es troben amb pixats tant a les façanes dels comerços com al túnel que connecta el carrer amb la Plaça de l’Ajuntament, una situació que, afirmen, provoca rebuig i perden clients perquè no volen passar per la zona.

“A part de deixar el carrer ple d’ampolles i llaunes perquè venen a beure aquí, també ens arrenquen els cables de la llum” explica la seguidora. La corrosió que provoca l’orina també ha provocat que les persianes estiguin trencades. Algun veí ha demanat a l’Ajuntament que s’utilitzin les càmeres del carrer per sancionar aquests actes vandàlics, però afirma que el consistori li ha respost que les càmeres tenen la funció de detectar les infraccions dels cotxes.

Els comerciants lamenten que la brutícia que generen els incívics i la poca freqüència amb la qual es neteja el carrer ha fet que els propis veïns netegin el túnel per la pudor que desprèn: “és insuportable”, afirmen.  

Comparteix el contingut!

Go to Top