El president del Parlament, Josep Rull, inaugura la Fira de Calella i l’Alt Maresme

Josep Rull i Marc Buch tallant la cinta inaugural de la fira. (Foto: CalellaCOM)

2024-09-20T19:41:12+01:0020/09/2024|

La Fira de Calella i l’Alt Maresme ha obert al públic amb el president del Parlament, Josep Rull, com a convidat d’honor, acompanyat d’alcaldes, regidors i diputats, la majoria de Junts. Rull ha afirmat que esdeveniments com la fira serveixen per reforçar “la nostra autoestima” com a nació, destacant que la inauguració ha començat amb el Cant de la senyera i la hissada de la bandera. “Els símbols són molt importants”, ha assegurat.

El president del Parlament ha agraït que la temàtica de la fira -enguany, les fires de la província de Girona– involucri altres territoris. De fet, el regidor de Fires, Josep Grima, ha afirmat que és un pont entre territoris i que suposa la “unió de Calella i les terres gironines”.

L’esdeveniment arriba enguany a la 43a edició. Una fira que, segons l’alcalde, Marc Buch, “és de primera divisió” i farà “143 anys més”. Aquest any, suma parades de restauració del comerç local i amplia l’horari, ininterromput d’11h a 23h.

El recinte es divideix en quatre espais: el d’artesania; el de la gastronomia; la fira de fires, que és la zona del monogràfic; i finalment l’espai Familiàrium, en el que es fan exhibicions, sortejos i demostracions d’activitats dirigides per entitats i associacions calellenques.

Comparteix el contingut!

Go to Top