Estimem Calella proposa batejar un espai públic amb el nom de Montserrat Candini

  • La proposta, que es debatrà en el ple d’avui dijous a la tarda també inclou anomenar a l’excalcaldessa Filla Adoptiva de Calella

Candini presidint el seu últim ple com a alcaldessa de Calella

2024-07-25T09:43:50+01:0025/07/2024|

El grup municipal Estimem Calella vol que es designi un espai públic amb el nom de Montserrat Candini.

La proposta es presentarà en el ple d’avui dijous a la tarda amb l’objectiu de fer un homenatge a l’excalcaldessa per la “seva contribució i dedicació a a la ciutat”. De fet, Candini va ser la impulsora del projecte de posar noms de dona a 8 fonts de la ciutat, com la de Dolors Rovira situada al Mirador de Lluís Companys i la de Pepita Bonet, que es troba en el Parc Dalmau. En el cas de que s’aprovi la moció, Estimem proposa que tots els grups municipals en conjunt decideixin el lloc que hauria de portar el seu nom.

D’altra banda, Estimem també vol concedir-li a l’exalcaldessa com a Filla Adoptiva de Calella en un acte públic i commemoratiu i solicita difondre la iniciativa per fomentar la participació dels calellencs . El partit exposa que “Montserrat Candini va ser una figura clau en la vida política i social de Calella”  i afegeix que va impulsar moltes iniciatives que “han contribuït significativament al desenvolupament i prosperitat del nostre poble”.

Estimem Calella és el partit que va adquirir a les eleccions municipals del 2023 els drets electorals de la formació Junts per Calella, que liderava Montserrat Candini. La formació política té anteriors membres del PDeCAT que formaven part de la llista de l’exalcaldessa. Alguns hi tenien tenien una vinculació directa amb Candini, com per exemple Cristian Ceballos, anterior cap de gabinet de l’exalcaldessa. Precisament, Ceballos va ser qui va presentar la cerimònia de comiat de Montserrat Candini, que va tenir lloc el passat dilluns al Far de Calella.

Comparteix el contingut!

Go to Top