L’Associació de Veïns Calella Centre busca relleu

  • L’actual presidenta en funcions, Helia Tresserras, fa un pas al costat per motius personals i de salut després de 4 anys al capdavant de l’entitat

  • L’entitat porta en funcionament des del 2016 gestionant les preocupacions veïnals, però sense activitat en els darrers temps

2024-07-19T09:28:16+01:0019/07/2024|

L’Associació de Veïns Calella Centre busca relleu en la direcció de l’entitat per tal de donar-li un nou impuls. L’actual presidenta en funcions, Helia Tresserras, deixa el càrrec després de 4 anys al capdavant, una decisió que ha pres per motius personals i de salut.   

Tresserras ha estat una figura important en l’activisme social de Calella, involucrada en el teixit associatiu durant més de 25 anys, tant en entitats culturals com feministes, animalistes i independentistes. El 2020 va assolir la presidència de l’Associació de Veïns Calella Centre després que Manuel Garcia Carmona, un dels impulsors de l’entitat, es traslladés a viure fora de Calella. 

Calella Centre porta 8 anys en funcionament amb l’objectiu de donar veu a les preocupacions veïnals, sobretot pel que fa a temes socials i de convivència, tot i que en els darrers temps ha estat sense activitat. Va ser la primera associació veïnal oficial, tot i que aquest tipus d’entitats a Calella no tenen la força i vitalitat de la qual gaudeixen altres entitats de caire social, cultural i esportiu. És per això, que busquen persones implicades que vulguin tirar endavant l’associació lluitant pels interessos dels veïns de la ciutat.

Algunes de les accions en les quals l’entitat ha estat involucrada és en el moviment per reclamar una millor atenció per la gent gran per part de les entitats bancàries i també s’han posicionat davant de problemes i debats socials com la demanda de més policia, la gestió de la gatera municipal o la ubicació del centre cívic.

Comparteix el contingut!

Go to Top