Aina Da Silva s’introdueix en el teatre musical amb “El fil invisible”

  • L’artista calellenca forma part de l’elenc de l’obra que encapçala la cantant i actriu Beth

  • “El fil invisible” es basa en un conte infantil sobre els vincles que ens uneixen amb els qui més estimem, escrit per la periodista Míriam Tirado

L'equip de l'obra l'han presentat aquest dijous donant a conèixer algunes de les cançons. (Foto: Focus)

2024-07-18T20:27:14+01:0018/07/2024|

Aina Da Silva obre un nou camp en la seva carrera fent una immersió en el teatre musical. L’artista calellenca forma part de l’elenc de l’obra “El fil invisible”, basada en un conte infantil, un repartiment que encapçala l’actriu i cantant Beth i on també està acompanyada d’Alba Serrano, Rubén Albadalejo, Sergi Espina, Javi Vélez i Marina Requero. Da Silva interpreta a la Lia, una enamorada dels llibres.

Aquest dijous s’ha presentat al Teatre Goya, on es representaran les funcions a partir del 17 de novembre. Daniel Anglès, coach vocal a “Eufòria”, programa on va conèixer a l’artista calellenca, està al darrere de la dramatúrgia i les lletres de l’obra, juntament amb Alícia Serrat i Víctor Arbelo.

“El fil invisible” es basa en el conte de la periodista especialitzada en criança Míriam Tirado, un llibre infantil súper vendes que ja va per la vuitena edició i que s’ha traduït a diversos idiomes. És una història sobre els vincles que ens uneixen amb els qui més estimem, que uneixen les persones més enllà del temps i l’espai, i que té l’objectiu de reforçar la confiança dels petits davant de situacions d’absències o d’enyorança.

Comparteix el contingut!

Go to Top