L’artista local Txell Lasheras presenta “Món blau”, el seu nou videoclip rodat a Calella

  • “Món blau” és el tercer single del seu disc en solitari

  • S’ha rodat a les Torretes, a la platja i pels carrers de la ciutat

Rodatge del videoclip de "Món blau" a les Torretes

2022-05-15T16:11:55+01:0015/05/2022|

La cantant calellenca Txell Lasheras acaba de presentar “Món blau”, el tercer single del seu primer disc en solitari. I el videoclip ha estat rodat íntegrament a Calella: a les Torretes, a la platja i als carrers. L’artista explica que “el ‘Món blau’ són totes aquelles coses que representen pau per mi. És el color que em representa pau. Els elements principals són el cel i el mar, i aquí a Calella estem molt a prop del mar. També hi surten espais que jo utilitzo per tenir aquesta pau, com la cafeteria Casa Granell o la platja”.

El videoclip està dividit en dues parts: mentre que a la primera tot és en blanc i negre i només hi ressalta un color, el blau, a la segona esclaten els colors. Segons Lasheras, això es deu a que “l’he fet en dues èpoques de la meva vida. A la primera part vaig perdre la sensació de pau, malgrat el blau hi continuava estant. I després, la retrobo, que és una altra època de la meva vida, i llavors apareixen els altres colors. És com que ja no estic tan obsessionada a trobar només el blau”. Aquestes dues èpoques, amb canvi de xip inclòs, mostren dues etapes de la vida real de la cantant. De fet, escriure la cançó li va portar sis anys perquè no li sortia “de dins” acabar amb la segona part.

Vaig triar les Torretes perquè jo tot això ho vaig composar dins d’una habitació i ho veia per una finestra”, que també es representa a través de l’espai -en el seu moment una finestra- d’una de les Torretes. “És representatiu perquè darrere d’aquella finestra tot és blau, que és el cel, que és com comença la cançó”, afirma Lasheras.

La cantant calellenca confia en la ciutat com a escenari dels seus videoclips.

El single es va llençar aquest mateix divendres a les plataformes digitals, després d’estrenar el primer, “Lluna plena”, rodat i inspirat en el Far, i “Mosca tarumbera”. El seu objectiu és treure el disc el mes que ve, aproximadament per la Festa Major petita, en la que actuarà en el marc del Festival Impuls. Abans, però, sortirà la quarta cançó de l’àlbum, una col·laboració amb una altra cantant. També té previst publicar el disc en format físic, tot i que encara no sap si com a disc o en una unitat d’emmagatzematge.

Comparteix el contingut!

Go to Top