GASTRONOMIA

Els 10 millors restaurants de Calella segons Trip Advisor

El restaurant Tierra del Fuego és el millor de Calella segons Trip Advisor

2021-08-02T07:20:06+01:0001/08/2021|

La plataforma de viatges Trip Advisor ha fet un rànquing amb els millors restaurants de Calella en base a les opinions dels comensals que han fet una ressenya després de degustar els seus plats. Hi ha tot tipus d’estils culinaris i menjar de diferents països, convertint aquest top 10 en tota una experiència culinària calellenca.

I. Per Trip Advisor, el millor restaurant de la ciutat és Tierra del fuego, situat al carrer Sant Jaume número 77. Les persones que han menjat aquí li atorguen una puntuació de 5 sobre 5 i té més de 500 opinions. La seva especialitat és la carn.

II. La medalla de plata se l’endú el restaurant indi The Taj, ubicat a l’avinguda Vallderoure número 1. També té la màxima puntuació, tot i que ha rebut menys comentaris, 284. Ofereixen una gran varietat de menjar hindú i destaquen que el 90% dels seus plats són sense gluten. També tenen un apartat especial vegà i vegetarià.

III. Completa el podi un altre restaurant indi, Kurkuma, situat al carrer del Mar número 1. Amb més de 400 opinions, els comensals li han atorgat una puntuació de 4,5 i en destaquen sobretot el servei. Rep el nom de l’essència de la majoria dels plats de la Índia, una espècie que li agrega sabor i color als aliments i que, a més, també té propietats medicinals.

Plats típics d’Índia al Kurkuma

IV. En quart lloc hi trobem la guingueta Nui Beach, la més propera a Poblenou, ubicada al davant de l’aparcament de Les Palmeres. Compta amb una puntació de 4,5 sobre 5 i més de mil comentaris. Cuina mediterrània al costat del mar Mediterrani.

V. La Bodega Azor, conegut popularment com Quinito, ocupa la cinquena posició. 4,5 punts i gairebé 500 opinions atorguen a un restaurant típic de la ciutat, amb gran varietat de vins. Es troba al carrer Creus número 37. També està especialitzat en cuina mediterrània.

VI.Seguim amb aquest estil culinari, el que ens ofereix El Cielo Extremeño, ubicat en ple carrer Església, al número 135. Unes 260 opinions li concedeixen un 4,5. Els embotits són el seu plat fort.

Bons embotits a El Cielo Extremeño

VII.En setena posició hi trobem el restaurant argentí Macanudo, ubicat al carrer Sant Joan número 79. 4,5 de puntuació i més de 300 opinions l’avalen. Canvien el seu menú segons la temporada per adaptar-se als aliments més frescos.

VIII. El vuitè lloc l’ocupa un establiment ja tancat, Papa’s Bar. Es trobava al carrer Ramon i Cajal número 33 i s’especialitzava en menjar britànic. A Trip Advisor encara hi té una puntuació de 4,5 i gairebé 300 opinions.

IX. Cantinflas & Groucho’s Calella, amb la seva combinació de paelles i fideuades amb cuina mexicana, ocupa el novè lloc del rànquing. Els comensals li donen una puntuació de 4,5 sobre 5 i han escrit gairebé 400 opinions. Es troba al carrer Riera número 19.

Menjar mexicà a Cantinflas & Groucho’s

X. Tanca el top 10 la pizzeria Don Carlo, la trobem al carrer Sant Josep número 36. També té un 4,5 de puntuació i més de 300 valoracions. La pasta i la pizza són els seus plats forts.

Comparteix el contingut!

Go to Top