Arrenca l’Oktoberfest a Calella

  • La festa de la cervesa se celebra de l'11 al 20 d'octubre amb canvis respecte les anteriors edicions

2024-10-11T20:45:28+01:0011/10/2024|

Aquest divendres ha arrencat l’Oktoberfest a Calella, que s’estendrà fins el diumenge 20 d’octubre. Ho fa amb una nova empresa organitzadora, Viatges Tauro, i canvis respecte les edicions. De fet, és una edició amb molt més component local, tant pel que fa a la gastronomia com a les actuacions.

L’Oktoberfest d’enguany té una programació musical nacional. Només actuarà una banda alemanya, Trompetenkorps, el diumenge 13 i el dimarts 15 a les 20.30h. La resta de dies hi haurà grups musicals locals i nacionals, com la Banda la Valenciana, The Wild Tremolos, Lourdes & Xènia, Rubbersoul, Luis Flores, Kiko DeeYei, DJ Yos, Núria Grima i DJ Victor Bureau, entre d’altres, i l’últim dia el tancarà la Summer moguda amb DJ.

També la gastronomia és molt més local amb la presència d’una desena d’establiments calellencs, com Ingeni, Can Xena o El Cielo Extremeño, i d’altres punts de la comarca. Braves, hamburgueses, embotit i aletes de pollastre se sumen als frankfurts, bratwurst i pretzels. A més d’obrir cada dia a partir de la tarda i per sopar, també hi haurà com a novetat un vermut i dinar el diumenge 20. 

Dues cercaviles amb quatre colles de diables, els Udols de Foc, els Diablesfolls, els Diables del Vi d’Alella i els Ratpenats Infernals, han marcat l’inici de la festa a l’envelat de la platja. La inauguració oficial de l’esdeveniment amb l’obertura del barril, però, no serà fins demà dissabte a les 21h. 

L’Oktoberfest a Calella comença quan acaba la de Santa Susanna, que ha concentrat la programació bavaresa amb els antics organitzadors i ha inclòs una nòria. 

Comparteix el contingut!

Go to Top