Tanquen un kebab del carrer Jovara per pèssimes condicions sanitàries

  • L’Ajuntament explica que s’ha clausurat per un informe de tècnics de l’àrea de Salut, però no compta amb cap tècnic de Salut a la plantilla municipal

  • El tancament és temporal fins que es corregeixin les pèssimes condicions higièniques i sanitàries i s’eliminin les plagues

2024-09-19T18:58:54+01:0019/09/2024|

Un dels kebabs del carrer Jovara ha hagut de tancar per motius sanitaris, perquè “les instal·lacions i aparells que s’utilitzen no tenen les condicions higièniques mínimes, no es garanteix un correcte manteniment i conservació dels aliments o, fins i tot, hi ha plagues a les zones d’emmagatzematge i manipulació”, diu el mateix Ajuntament, qui ha realitzat el tancament a través de la Policia Local. D’acord amb la informació que ha facilitat el consistori, la clausura s’ha realitzat amb un informe de tècnics de l’àrea de Salut, malgrat la plantilla municipal de treballadors no compta amb cap tècnic de Salut. 

Es tracta d’un tancament cautelar i de caràcter temporal, el bar podrà tornar a obrir si corregeix les deficiències en la conservació del menjar i elimina les plagues de l’establiment, entre d’altres mesures higièniques i de manipulació d’aliments.

No és la primera vegada que es tanca temporalment un establiment d’alimentació pel risc sanitari que representa. Fa dos mesos, també es va clausurar temporalment una carnisseria del carrer Monturiol que esquarterava animals morts que portaven els mateixos clients al maleter dels vehicles particulars, però va tornar a obrir un cop va modificar les mesures que se li requerien.

Comparteix el contingut!

Go to Top