La fira d’atraccions incorpora per primera vegada una nòria

  • La nòria, de 35 metres d’alçada, és la novetat d’aquest any, a més de la ubicació de les atraccions a bona part de la Riera Capaspre

2024-09-18T11:42:28+01:0017/09/2024|

Una nòria de 35 metres d’alçada s’estrena aquest any a la fira d’atraccions. És la novetat més destacada i que, durant el muntatge, ha sorprès als vianants. Està situada al mig del tram cobert de la Riera Capaspre, al costat de la plaça del Bunyol. Té 20 cabines amb capacitat per 80 persones per trajecte i promet convertir-se en l’atracció estrella. Però també ha provocat crítiques: el músic Ali Renaciente demana explicacions pel fet que la nòria està instal·lada pràcticament al damunt del seu restaurant, El Parce, i afirma que “no ens sentim segurs”.

De fet, és la primera vegada que les atraccions ocupen la Riera Capaspre, ja que l’any passat només estaven situades al Passeig de les Roques. Aquesta ubicació va aixecar també crítiques veïnals per la proximitat amb alguns habitatges, en ser un carrer molt més estret.

L’ampliació de l’espai també permet augmentar el número d’atraccions i la franja de públic a la qual es dirigeix, especialment pels joves. Segons l’Ajuntament, aquest canvi és la “culminació de la remodelació de la fira” i té l’objectiu de donar “vitalitat als comerços del voltant en les dates de Festa Major”.

La fira d’atraccions es posa en marxa aquest dimecres amb un 2×1 en entrades. L’horari és de 17h a 00h el 18, 19, 22 i 23 de setembre i s’allargarà fins la 01h de la nit el divendres 20 i el dissabte 21.

Comparteix el contingut!

Go to Top