Un rodatge obliga a tancar els accessos a la Roca Grossa

  • Des d’avui dijous i fins el 20 de setembre també hi hauran afectacions de trànsit, amb accés restringit i limitacions d’aparcament al Far i al mirador de la platja de les Roques

La Roca Grossa es una de les localitzacions més demanades per les productores fer rodatges (Foto: Ajuntament de Calella)

2024-09-12T12:01:14+01:0012/09/2024|

El rodatge de diferents produccions audiovisuals tallaran els accessos a la cala de la Roca Grossa fins el 20 de setembre.

Tot i que les principals afectacions tindran lloc a la platja, al llarg dels propers dies també es produiran restriccions d’accés al mirador de les Roques i de la Roca Grossa, així com limitacions d’aparcament a la cala i que també afectaran al pàrquing del Torrent de les Basses, a la zona del Far de Calella.

El tancament d’accessos aniran variant segons els dies. Des d’avui dijous i fins el 20 de setembre es bloquejarà, primer de manera parcial i a partir del pròxim dilluns dia 16 de manera total, la cala de la Roca Grossa. A partir de diumenge, hi haurà limitacions d’aparcament al mirador de la Roca Grossa i, des del dilluns i fins el 19 de setembre, es tancarà tot el pàrquing i l’accés al mirador de la platja de les Roques i el de la Roca Grossa.

D’altra banda, des del dilluns i també fins el 19 de setembre, es tallarà el trànsit a l’aparcament del Torrent de les Basses, deixant només 20 places lliures a disposició dels usuaris.

Comparteix el contingut!

Go to Top