Agredeixen l’alcalde de Pineda, Xavier Amor, quan tornava de la Festa Major

  • L’atacant tenia antecedents policials i va ser detingut poc després de l’agressió

  • L’agressor va propinar cops de puny a la cara a l’alcalde quan es trobava dins del cotxe

Amor en un dels actes de Festa Major. (Foto: Ràdio Pineda)

2024-09-01T12:58:17+01:0001/09/2024|

Un home amb antecedents policials va agredir l’alcalde de Pineda, Xavier Amor, quan tornava dels actes de la Festa Major, l’última al capdavant del govern municipal. Segons informa Ràdio Pineda, l’atacant va propinar cops de puny a l’alcalde a la cara quan es trobava dins del cotxe, després d’haver acompanyat la família a casa seva.

L’agressor va fugir corrents del lloc dels fets, però la Policia Local de Pineda, que es trobava a Can Xaubet on s’hi celebra la Festa Jove, el va detenir poc després. Està previst que avui se celebri un judici ràpid a Arenys de Mar.

El batlle ha restat importància als fets i ho qualifica de “picabaralla”. Amor ha estat en el focus mediàtic les darreres setmanes per la seva renúncia com a alcalde de Pineda després d’haver estat nomenat secretari de governs locals i de relacions amb l’Aran de la Generalitat. El ple de renúncia se celebrarà demà dilluns, 2 de setembre, a l’Auditori de Pineda, ja que es preveu un acte multitudinari. No en va, Amor porta 17 anys ininterromputs al capdavant de Pineda de Mar, governant amb majoria absoluta i esdevenint una figura de referència no només a Pineda, sinó també al Maresme. Properament, es programarà el ple en què Sílvia Biosca assumirà l’alcaldia del municipi veí.

Comparteix el contingut!

Go to Top