Pineda celebra l’última Festa Major amb Xavier Amor com a alcalde

  • Enguany hi ha doble programació musical: concerts i espectacles a la plaça Espanya i Festa Jove amb DJs i grups juvenils a Can Xaubet

  • La fira d’atraccions estarà en marxa fins aquest diumenge al Passeig Marítim, amb una nòria com a novetat

Xavier Amor i el pregoner, Ramon Plaja, al balcó de l'Ajuntament. (Foto: Aj. Pineda)

2024-08-30T18:51:45+01:0030/08/2024|

Pineda està de Festa Major. És una edició especial per Xavier Amor, que la viurà, per última vegada, com a alcalde un cop ja ha pres possessió del seu nou càrrec com a secretari de governs locals i de relacions amb l’Aran i abans de passar-li el testimoni a Sílvia Biosca.

La Festa Major d’enguany dobla la programació musical, ja que una de les novetats és la Festa Jove que se celebra a Can Xaubet, a l’esplanada del pàrquing. Aquest divendres hi actuen, a partir de les 23h, DJ Lia Jensen i DJ Lil.G i demà dissabte és el torn de Les que faltaband i DJ Natura. Durant la tarda, a més, hi ha activitats com tallers de maquillatge i cuina, un brau mecànic, un circuit de pump truck i un “xutòmetre”.

L’altre espai musical és la Plaça Espanya, on es celebraran els balls de nit amb música de diferents orquestres: avui divendres amb l’Orquestra Di-Versiones, dissabte amb l’estrena de l’espectacle “The Day The Music Died” de Divinas, ambientat en la música dels anys 60, i diumenge amb l’Orquestra La Chatta.

La fira d’atraccions suma una nòria

La fira d’atraccions que s’instal·la al llarg del Passeig Marítim és un dels espais més freqüentats, també pels calellencs. La novetat d’aquest any és una gran nòria que destaca des de molts punts.

Les atraccions estaran en funcionament durant tot el cap de setmana, fins el diumenge, moment en què es tancarà la Festa Major amb el castell de focs artificials a la platja de la Riera.

La Festa Major del poble veí va començar dimecres i s’allargarà fins diumenge, cinc dies en els quals s’han programat una setantena d’activitats com l’actuació castellera dels Maduixots, la trobada de gegants, el correfoc, la Transpinedenca que organitza el Cau de Pineda i d’altres infantils com El Enzierro i el Circ dels Sentits.

Comparteix el contingut!

Go to Top