Sílvia Biosca serà la nova alcaldessa de Pineda

  • Xavier Amor ha delegat en la seva mà dreta l’alcaldia de Pineda després de renunciar per assumir la secretaria de Governs Locals de la Generalitat

  • Biosca serà la primera dona alcaldessa de Pineda de Mar

Sílvia Biosca i Xavier Amor han donat els detalls del canvi d'alcaldia a la sala de plens. (Foto: Aj. Pineda)

2024-08-23T14:31:51+01:0023/08/2024|

El relleu a l’alcaldia de Pineda no ha tingut sorpreses: Xavier Amor li cedeix el testimoni a la seva número 2, Sílvia Biosca. D’aquesta forma, es converteix en la primera dona alcaldessa de la història de Pineda de Mar. Ho fa després que Amor hagi renunciat per assumir el càrrec de secretari de Governs Locals i de relacions amb l’Aran a la Generalitat, sota el comandament del nou president, Salvador Illa.

Actualment, Biosca és primera tinent d’alcaldia i regidora de Presidència, Recursos Humans i Comunicació, sent la tercera legislatura consecutiva com a regidora del govern d’Amor. Té 47 anys i és funcionària de carrera, llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració i té diferents titulacions relacionades amb estratègia política i gestió pública.

El ple de renúncia de Xavier Amor s’ha convocat el dia 2 de setembre, de tal forma que durant la primera meitat del mes, Biosca serà investida alcaldessa. Tant el govern de Pineda com l’assembla local del PSC han avalat la seva candidatura.

Biosca afirma assumir repte “amb ganes i il·lusió, responsabilitat molt gran” i la convicció que ha d’estar a l’alçada. Ha afegit que “agafa el relleu amb algunes pors, perquè una cosa és estar al costat de l’alcalde i l’altre és estar al capdavant“, però que no s’ha pogut negar a prendre-li el testimoni. També ha assegurat que és un honor ser la primera alcaldessa de la ciutat.

Comparteix el contingut!

Go to Top