La policia desisteix d’arrestar un home amb una ordre de detenció que s’allotja en un hotel de Calella

  • L’home va amenaçar amb llençar-se pel balcó en veure que la policia l’anava a detenir

  • Els Mossos, els Bombers i el SEM es van desplegar al carrer Vallderoure per la possibilitat que l'home es precipités, davant la sorpresa dels veïns

Els Mossos, els Bombers i el SEM es van desplegar al carrer Vallderoure

2024-08-18T18:07:50+01:0018/08/2024|

Els Mossos d’Esquadra es van dirigir ahir al vespre a un hotel de Calella amb la intenció d’arrestar un home que tenia una ordre de detenció vigent. Però la detenció es va acabar frustrant quan el presumpte infractor va amenaçar amb llençar-se al buit des del quart pis de l’hotel, fet que va fer que la policia desistís i plantegés executar el requeriment en un altre escenari, quedant en llibertat.

Els Bombers i el Sistema d’Emergències Mèdiques també es van activar davant l’intent de suïcidi, que es va poder evitar. El desplegament dels cossos d’emergències, però, va captar l’atenció dels veïns i vianants de la zona, que era força transitada en un dissabte abans de les vuit del vespre a l’àrea hotelera, concretament al carrer Vallderoure.

No s’ha especificat el delicte del qual se l’acusa i pel qual té una ordre de detenció, però tots els hotels estan obligats a portar un registre de les persones que s’hi allotgen i posar-lo en coneixement de la policia, de tal forma que deuria saltar l’alarma en el moment en què la persona es va registrar.

Comparteix el contingut!

Go to Top