Nou matí de retards a l’R1 per un atropellament entre Sant Pol i Canet

2024-07-29T07:56:50+01:0029/07/2024|

Nou matí complicat en la mobilitat ferroviària. Un atropellament entre Sant Pol de Mar i Canet ha obligat a interrompre temporalment la circulació a tot el tram entre Arenys de Mar i Pineda. Tot i que el sinistre s’ha produït a primera hora i Rodalies informa que la circulació s’ha restablert, els trens circulen fora del seu horari habitual i s’han cancel·lat diversos serveis.

Diversos usuaris s’han queixat, a través de les xarxes socials, que els combois s’aturen més temps del previst a les estacions i que han hagut de canviar de tren en algunes estacions, com és el cas de Calella. Això fa que també s’hagin acumulat més viatgers a l’estació calellenca, especialment a l’andana per anar en direcció a Barcelona.

La línia de la costa del Maresme és una de les més afectades per les incidències, especialment de caràcter tècnic per l’antiguitat de la infraestructura. En haver una única via a l’Alt Maresme, qualsevol problemàtica obliga a interrompre la circulació, generant importants complicacions en la mobilitat.

Comparteix el contingut!

Go to Top