L’Ajuntament de Pineda neteja l’accés a l’autopista fart d’esperar a Carreteres

  • L’alcalde de Pineda, Xavier Amor, s’ha mostrat indignat afirmant que “suposava un perill per la circulació” i ha explicat que ho han netejat tot i que no és la seva competència

  • La sortida de l’autopista, a la zona del pont sota la N-II, havia quedat plena de restes vegetals i residus

La Brigada de Pineda ha netejat l'accés. (Foto: @xavieramor)

2024-07-24T08:32:56+01:0024/07/2024|

L’alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha denunciat a les xarxes socials la lentitud del servei de Carreteres de la Generalitat per fer el manteniment de l’accés i sortida de l’autopista, que tenia restes vegetals i residus. “No ens tocava a nosaltres com a Ajuntament, però ja estàvem farts d’esperar a Carreteres i, el més important, suposava un perill per la circulació”, ha afirmat en una publicació a les xarxes socials on mostra la Brigada municipal i la Policia Local fent les tasques.

La zona sota el pont de la N-II havia quedat plena de les restes que probablement venien arrossegades de la tempesta de diumenge, un material que rellisca per les rodes dels vehicles i que resulta especialment perillós per les motos. L’Ajuntament de Pineda també ha aprofitat per netejar els grafits que vandalitzen les parets de formigó del pont.

La Generalitat és la titular de la sortida de l’autopista, igual que de la pròpia C-32. Amor ha carregat contra Carreteres, un servei que depèn del departament de Territori. El govern autonòmic continua liderat per ERC però està en funcions a l’espera de la formació del nou executiu, un pacte que es preveu imminent amb el PSC de Salvador Illa a l’espera d’ocupar la presidència.

També han netejat els grafits de les parets. (Foto: @xavieramor)

Comparteix el contingut!

Go to Top