Personalitats de l’àmbit social i polític s’acomiaden de Montserrat Candini

  • Mig miler de persones, entre elles veïns i veïnes de Calella, de personalitats destacades del món social i polític català han assistit a la cerimònia de comiat de Montserrat Candini al Far de Calella

2024-07-22T16:36:39+01:0022/07/2024|

Mig miler de persones s’han acomiadat de Montserrat Candini a la cerimònia que s’ha celebrat aquest matí al Far de Calella, amb la presència destacada d’autoritats polítiques. L’exalcaldessa va morir divendres als 66 anys, després de tres anys de lluita contra el càncer. 

El president de la Generalitat, el pinedenc Pere Aragonès, i el president del Parlament, Josep Rull, han assistit a la cerimònia, així com el conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, i els exconsellers Irene Rigau i Felip Puig -tots dos recordant la figura de Candini en els seus parlaments-. També l’alcalde de Calella, Marc Buch, de Mataró, David Bote, de Sant Cebrià, Albert Pla, i altres regidors locals i del Maresme han donat l’últim adéu a Candini. 

També li han dedicat unes paraules Josep Torres, l’exlíder del PSC amb qui va compartir govern municipal; l’exregidor del PDeCAT, Albert Torrent; l’exregidor de la CUP, Jan Catà; i el músic dels Amics de les Arts i familiar de Candini, Ferran Piqué.

També múltiples veïns i veïnes s’han acostat al far amb els autobusos que s’han habilitat des de l’Oficina de Turisme fins al Far.

Comparteix el contingut!

Go to Top