El carrer Anselm Clavé, una trampa pels vehicles quan plou

  • Els desguassos de pluja no aconsegueixen engolir prou i es formen grans zones d’aigua estancada que poden malmetre els vehicles i deixen xops els vianants

  • La tempesta ha deixat 18 mm d'aigua i ha enterbolit el mar

2024-07-21T12:54:42+01:0021/07/2024|

La pluja provoca que algunes zones del carrer Anselm Clavé quedin totalment inundades perquè els desguassos no aconsegueixen absorbir l’aigua. És el cas d’aquest matí, quan el xàfec de forta intensitat que ha caigut ha deixat grans bassals d’aigua estancada a diferents punts.

Els veïns afirmen que la situació s’ha agreujat arran de l’obra de remodelació a la cruïlla amb Sant Pere; no es va resoldre bé i el desguàs queda col·lapsat sense poder engolir l’aigua. En aquest punt, s’hi ha col·locat un con per obligar els vehicles a girar cap a Sant Pere i evitar que segueixin per Anselm Clavé, on hi ha altres zones d’aigua estancada.

De fet, abans d’arribar a la cantonada amb el carrer Sant Joan, al final d’un tram elevat del carrer, es torna a formar una “piscina” que pot fàcilment malmetre els vehicles que hi passin. Les motos i patinets elèctrics intenten evitar passar per aquest bassal circulant per la vorera, tot i estar prohibit, amb el perill que comporta pels vianants.

A més, l’aigua que esquitxen els cotxes que hi passen pot deixar ben xops als vianants que caminin per la vorera, tal com es veu a les imatges. Tot i que els vehicles circulen a poca velocitat, la gran quantitat d’aigua que s’acumula fa que es dispersi quan llisquen els pneumàtics.

18 mm d’aigua

L’episodi de pluja, a vegades força intensa, ha deixat més de 18 mm d’aigua. També ha fet baixar la temperatura i ha enterbolit el mar, especialment a les zones on baixen les rieres, deixant un color marronós.

Una tempesta típica del mes d’agost que s’ha avançat al juliol, fent baixar el termòmetre per sota dels 20 graus i amb una diferència de 8 graus respecte ahir.

Comparteix el contingut!

Go to Top