Un cas de violència de gènere entre una parella de turistes commociona els Codina

  • L’home va intentar asfixiar la seva parella, suposadament per la pèrdua de la selecció anglesa a la final de l’Eurocopa i el seu estat d’embriaguesa, i la dona es va defensar clavant-li un ganivet

  • La policia va detenir a l’agressor, però la dona també ha estat denunciada per violència

Els fets han tingut lloc en un dels pisos turístics dels Codina

2024-07-16T10:39:00+01:0016/07/2024|

Un cas de violència masclista ha provocat neguit als Apartaments Codina. Un home ha estat detingut per intentar asfixiar la seva parella, qui es va defensar clavant-li un ganivet. Tot plegat davant dels seus fills petits, els plors dels quals van alertar als veïns, que van trucar a la policia. 

La família, de nacionalitat anglesa, estava passant uns dies de vacances en un pis turístic dels Codina. Els fets han ocorregut aquesta passada nit de diumenge, coincidint amb la final de l’Eurocopa de futbol entre Espanya i Anglaterra. De fet, la hipòtesi amb la que es treballa és que l’home va reaccionar de forma violenta agredint a la seva dona quan la selecció anglesa va perdre.

El xivarri per la celebració de la victòria d’Espanya va provocar el retard en la reacció dels veïns: alguns no sentir els crits o els van confondre amb els dels aficionats del futbol, que miraven el partit al bar del barri. Alguns dels residents dels habitatges més pròxims, però, van escoltar els nens plorant i van requerir la presència dels cossos d’emergència.

Els Mossos han confirmat que els dos membres del matrimoni han resultat ferits, però no els fills. Els agents es van endur l’home detingut acusat de violència de gènere per l’intent d’asfíxia, però la dona també ha estat denunciada per violència domèstica.

Comparteix el contingut!

Go to Top