Agredeixen un turista al carrer Colom quan intentava recuperar el seu mòbil robat

  • La víctima ha hagut de ser traslladada a l’Hospital per tractar-li les lesions de l’agressió

  • L’agressor li havia robat el mòbil prèviament en un local d’oci i va apallissar a la víctima quan el volia recuperar

Els fets es van produir entre els carrers Colom i Jovara. (Foto: @punsix)

2024-07-15T12:51:38+01:0015/07/2024|

El robatori d’un telèfon mòbil a la zona d’oci nocturn de Calella ha acabat en tragèdia: el lladre ha apallissat a la víctima quan el volia recuperar. L’agredit, un turista polonès, va haver de ser traslladat a l’Hospital per tractar-li les lesions.

Els fets van ocórrer la nit de dissabte a diumenge. La víctima i l’agressor es van conèixer en un espai d’oci on, aprofitant una distracció del turista, l’agressor li va robar el mòbil sense que se n’adonés. Poc abans de la mitjanit es van tornar a trobar i el turista va intentar recuperar el seu telèfon, però el lladre va reaccionar agredint-lo físicament i deixant-lo estès a terra, tal com ha avançat la periodista especialitzada en successos, Anna Punsí, i ha confirmat CALELLA COMUNICACIÓ.

L’agressió es va produir a la zona d’oci nocturn, entre els carrers Jovara i Colom, on hi ha diversos bars i discoteques. Els cossos d’emergències van atendre al ferit in situ i el van traslladar a l’Hospital per continuar tractant-lo, tot i que ja ha rebut l’alta. 

La víctima ha interposat una denúncia a la Policia Local. Pel moment, no hi ha cap persona arrestada, tot i que no es descarten detencions. Es desconeix si l’agressor va utilitzar algun tipus d’arma.

Aquesta nova agressió se suma als múltiples episodis violents que s’han produït darrerament a l’Alt Maresme i també a Calella, com l’apunyalament mortal també davant d’una discoteca però en un altre punt de la ciutat.

Comparteix el contingut!

Go to Top