Una conductora denuncia sentir-se amenaçada per un policia en un control

2024-07-14T17:54:34+01:0014/07/2024|

#laveudeCalella Una conductora denuncia haver-se sentit “violenta i amenaçada” per un agent de policia quan, en un control de trànsit, “l’agent m’ha fet saber que porta un arma i que pot obrir foc si algú es dona a la fuga”. 

La dona circulava per l’N-II, abans d’arribar a la plaça de les Roses, quan es va trobar amb el control policial. Explica que, en un principi, “per la meva falta d’experiència, pensava que l’agent que em donava l’alto m’indicava que canviés al carril dret, m’ha tornat a indicar que m’aturés, cosa que he fet sense dubtar”. Va ser en aquest punt quan el policia li va indicar que portava una arma i que podia obrir foc si algú s’escapava. 

La conductora assegura que va demostrar que tenia tots els papers en regla i que va donar negatiu en el control d’alcoholèmia, però que l’agent li va “remarcar que podria tenir una sanció econòmica de 500 euros”. La seguidora ha volgut compartir una experiència que considera traumàtica i conclou que “als ciutadans de Calella no se’ls hauria d’intimidar amb obrir foc ni fer saber a ningú que porta una arma. Insisteixo, m’he sentit amenaçada”.     

Comparteix el contingut!

Go to Top