Parades d’autobús amb poca ombra i pocs seients

2024-07-10T18:38:48+01:0010/07/2024|

#laveudeCalella Una seguidora denuncia que les parades d’autobús de la carretera no són pràctiques pels usuaris. “O no tenen res per seure ni per resguardar-se si plou o fa molt de sol, o tenen un sostre de vidre que no serveix per donar ombra i crea un efecte hivernacle”, exposa.

Aquestes parades són punts amb una important concentració de gent a determinades hores del dia, ja que als calellencs i calellenques que agafen el transport públic a diari se li sumen també els turistes que es dirigeixen als aeroports i a Barcelona a l’estiu.

Aquesta afluència de persones provoca, en algunes parades, com és el cas de davant de la benzinera, que “la gent hagi d’esperar literalment a la carretera, perquè a la miniparada hi ha lloc per 5 o 6 persones, i amb maletes i cotxets de nadó”, lamenta, mentre que a la direcció contrària la parada no té marquesina ni seients.

Una situació que la seguidor considera que “no és segura ni adequada, és precària”. A més, afegeix que la imatge que la ciutat dona no és de “referència en turisme” com indicava l’Ajuntament.

Comparteix el contingut!

Go to Top