La pilot calellenca Carolina Redondo participa al Campionat internacional de kàrting a Alemanya

  • La pilot competeix aquest cap de setmana a la tercera jornada de la Iame Euro Series que se celebra al circuit de Wackersdorf

2024-06-29T18:50:19+01:0029/06/2024|

La jove calellenca Carolina Redondo participa aquest cap de setmana a la Iame Euro Series de kàrting que se celebra a Wackersforf, a Alemanya. Amb 14 anys, la pilot competeix a la categoria júnior d’un món, el del motor, amb molt poques dones. De fet, la categoria júnior és mixta.

Carolina Redondo va començar a conduir karts fa tres anys i actualment forma part de l’escuderia catalana RC2 Racing Team. Aquest dissabte, s’han fet els entrenaments cronometrats, clau per aconseguir una bona posició de sortida per la carrera de demà diumenge. Es tracta d’un traçat exigent amb un primer sector amb corbes i dos últims molt ràpids.

La pilot calellenca competirà també a Bèlgica dins de la Iame Euro Series el mes d’agost, a la darrera jornada, i a la Iame Ladies Cup al circuit de Le Mans, a França, el mes d’octubre. A més de participar als campionats internacionals, també és una de les habituals als campionats de Catalunya i Espanya.

Comparteix el contingut!

Go to Top