Mor un turista apunyalat en una baralla a la discoteca Oxygen

  • La víctima és un turista britànic de 30 anys, que ha mort apunyalat en una baralla

  • Una altra persona ha resultat ferida i ha estat traslladada a l’hospital

2024-06-21T10:59:22+01:0021/06/2024|

Un turista ha mort aquesta matinada apunyalat en una baralla a la discoteca Oxygen. Els fets s’han produït al voltant de les cinc de la matinada a l’interior del local, segons fonts municipals, que confirmen que també ha resultat ferida una altra persona, que ha estat traslladada a l’hospital. La víctima és un turista britànic de 30 anys, que ha mort in situ per la ferida d’arma blanca sense que els sanitaris poguessin fer res per salvar-li la vida.

La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d’Esquadra ha obert una investigació per esclarir les causes i trobar l’autor dels fets, però s’ha decretat el secret de les actuacions. El local té càmeres de vigilància, fet que facilita la tasca de la policia a l’hora d’identificar tant l’autor material de la ganivetada mortal com altres implicats en la baralla. Segons informa El Caso, els agressors serien joves estrangers residents al municipi.

Els cossos d’emergències s’han traslladat ràpidament a la zona on s’han produït els fets. S’han activat dotacions de la Policia Local, Mossos d’Esquadra i el SEM. També l’alcalde, Marc Buch, s’ha personat a la zona.

Comparteix el contingut!

Go to Top