El Calella organitza un torneig de futbol femení per la Festa Major petita

  • 16 d’equips d'arreu de Catalunya participaran a la Fem Cup congregant més de 200 participants

  • L’edició d’enguany inclourà categories de futbol sènior i base

L'equip de Veteranes del Club Futbol Calella tornarà a participar en el torneig (Foto: C.F. Calella)

2024-06-12T19:26:44+01:0012/06/2024|

El Club de Futbol Calella s’apunta a organitzar actes per la Festa Major de Sant Quirze i Santa Julita amb la segona edició de la Fem Cup, un torneig de futbol femení que se celebrarà aquest dissabte al Camp de Mar.

La Fem Cup inclourà un torneig de base, amb equips femenins de categoria infantil, cadet i juvenil; tanmateix, l’estrella de la jornada serà la competició sènior, el Torneig +30. L’edició d’enguany enfrontarà 16 equips d’arreu de Catalunya, alguns de la comarca del Maresme com l’Alella, el Vilassar de Dalt i l’Arenys de Munt; d’altres vindran de molt més lluny, com el Sant Boi, el Santa Eulàlia i fins i tot equips de Tarragona i Manresa. Una participació que supera les 200 persones, en una jornada que començarà a les 10h i que durarà tot el dia, acabant amb sopar i música en viu amb el concert de Luis Flores & New George.

El torneig té per objectiu posar “Calella en el mapa del futbol femení”, afirma l’organitzador i entrenador del club, Kouta Boiro, qui afegeix que aquest tipus d’esdeveniments també “animen al fet que augmenti l’interès dels calellencs pel futbol femení, un creixement que porta el seu temps, però que està donant bons resultats”.

L’accés per anar a veure la Fem Cup és gratuït i el Club Futbol Calella anima a tothom a què vagi al Camp de Mar a gaudir de la jornada esportiva.

Comparteix el contingut!

Go to Top