Arrenca una setmana de rock amb l’Screamin’ Festival

  • El festival se celebrarà durant tota la setmana amb concerts repartits al 777 i a la Fàbrica

2024-06-03T19:27:48+01:0003/06/2024|

#sortimdecasaCalella L’Screamin’ Festival ha arrencat aquesta dilluns a ritme de rock i s’allargarà durant tota la setmana. El festival compta amb grups i gèneres variats, des del rock clàssic fins al blues, el doo wop i el western swing.

L’Screamin’ Festival reuneix més de 20 artistes i bandes, com Big Sandy with los Torontos, Rosie Flores, Marti Brom, Eva Eastwood and The Major Keys, Les Greene, Mike Sanchez, Big Boy Bloater, Marcel Riesco, Vel Omarr i The Drew Davies Rythm Combo.

Un dels plats forts de la setmana serà el concert de Don Diego Trio, on la banda celebrarà el seu desè aniversari amb un show especial. A l’Screamin’ Festival hi participaran més grups, com Craig Shaw and Jake Calypso, The DiMaggio Connection, Jason Starday and his band, The Rhythm Aces, Sebastien Bordeaux, Los Coguaros, The Lazy Tones, Rampage i Raunchy.

Des d’aquest dilluns i fins dijous, els concerts se celebren al 777 Club de Mar i, a partir de dijous, suma la Fàbrica Llobet. Aquest any, l’Screamin’ no celebrarà actuacions al Santi’s Beach Bar per les “restriccions imposades per les activitats a les platges”, segons informen en un comunicat, però continuarà sent un punt de trobada del festival.

El festival porta en funcionament des del 1999, sumant 22 edicions i aconseguint la participació de persones de més de 20 països, consolidant-se com un dels festivals marcat en el calendari pels amants del rock&roll.

Comparteix el contingut!

Go to Top