“Maquillaje oculto”, la nova cançó a favor de la llibertat i els drets LGTBI de Txell Lasheras

  • La cantant calellenca ha llençat cançó i videoclip protagonitzat per un veí dels Codina, el ballarí Sandy Benet

Sandy Benet i Txell Lasheras coprotagonitzen el videoclip de "Maquillaje oculto"

2024-02-13T11:46:24+01:0013/02/2024|

L’artista calellenca Txell Lasheras ha llençat una nova cançó que té l’objectiu de transmetre un missatge de llibertat i a favor dels drets LGTBI. “Maquillaje oculto” és el títol del nou single en el qual la cantant explica que “tenia la necessitat de plasmar en una cançó la història d’un personatge que pateix per no poder ser qui és i no poder expressar el que sent”, posant de relleu que “són moltes les persones que silencien la seva condició sexual per la por a què diran o què pensaran els altres, inclús, i gairebé sempre és el pitjor, per la por al rebuig de les seves persones més properes”. El single, però, transmet un missatge esperançador en el que anima a ser feliços.

El videoclip el protagonitza el ballarí Sandy Benet, veí dels Codina igual que Lasheras, qui interpreta una víctima de bullying que reprimeix els seus desitjos fins que finalment decideix ser lliure. El mateix ballarí reconeix la dificultat del rodatge i de la seva participació en el guió per reviure episodis de la seva infància i adolescència, on va viure en primera persona aquesta situació.

“Voldria que aquest vídeo i el seu missatge arribi a tots els països, racons, llars… d’arreu del món. Pels que encara viuen episodis d’homofòbia, transfòbia, rebuig social, bullying… lluiteu per arribar a la felicitat. I que l’ésser humà respecti d’una vegada i per totes les decisions de nens i joves de ser qui vulguin ser i com ho vulguin ser”, ha afirmat. Una situació que, per desgràcia, encara es troba estigmatitzada.

Calella, Sant Pol de Mar i Barcelona són els tres municipis on s’ha rodat el videoclip. De fet, la nostra ciutat sol ser l’escenari dels vídeos de Txell Lasheras, qui exerceix com a ambaixadora a través de la música.

Comparteix el contingut!

Go to Top