El Parc Dalmau tindrà servei de bar

  • L’Ajuntament busca la persona o empresa que gestioni el bar, que se situarà al costat del pavelló

El bar donarà servei al Parc Dalmau i al pavelló. (Foto: Aj. Calella)

2024-01-15T08:52:02+01:0015/01/2024|

El pulmó verd de la ciutat tindrà un atractiu més: un servei de bar. L’Ajuntament ha tret a licitació al servei per tal de trobar la persona autònoma o empresa que el vulgui gestionar durant els propers quatre anys. S’ubicarà en un mòdul prefabricat al costat del pavelló d’esports, de tal forma que donarà servei tant per les famílies que passegen pel parc i juguen a les àrees infantils com pels esportistes que entrenen i competeixen al pavelló, recuperant així el bar que hi havia i que va desaparèixer.

L’oferta del bar es limitarà a begudes, tapes i entrepans. El concessionari pot crear una sortida de fums per tenir algun electrodomèstic de més potència, però si no és possible, l’única maquinària que s’hi podrà instal·lar són cafeteres, microones, neveres i congeladors i un forn per coure el pa. Aquí si que s’hi podran servir begudes alcohòliques, a diferència del bar de La Muntanyeta, on estan prohibides, però només es podran prendre a la terrassa habilitada. També hi haurà una zona amb, com a màxim, 4 taules i 16 cadires a l’interior del pavelló les tardes dels dies laborals per donar servei als entrenaments.

Una altra diferència amb les condicions de La Muntanyeta és que el consistori no es farà càrrec de les despeses d’electricitat i aigua, com si ho fa al complex esportiu. L’adjudicatari ha d’assumir totes les despeses d’adequació del terreny -actualment és de sorra i cal una base de formigó-; subministrament, trasllat i lloguer del mòdul prefabricat; realització de la inversió en maquinària i de les connexions dels subministraments i, evidentment, del personal que contracti. També ha de disposar d’una pòlissa d’assegurança en cas que es produeixi algun incident.

També té els horaris d’obertura estipulats: els mesos d’estiu obrirà 7 hores al dia de dilluns a divendres -d’11h a 14h i de 17h a 21h- i els caps de setmana i festiu estirarà fins a 12 hores, de 10h a 22h. Fora de la temporada alta, estarà obert els laborables per les tardes -de 17h a 21h- i els caps de setmana i festius d’11h a 21h.

Qui vulgui explotar el nou bar haurà de pagar un cànon mínim de mil euros anuals a l’Ajuntament, tot i que si hi ha més d’una empresa o autònom que es disputa la gestió del bar, tindrà més punts qui pugi aquest preu. L’Ajuntament calcula uns ingressos anuals de 43.200 euros, preveient que cada dia passin pel bar unes 45 persones. De nou, igual que en el cas del bar de La Muntanyeta, els càlculs pel sou del personal són molt ajustats, ja que es preveuen unes despeses de 15.120 euros que no arriben a cobrir les 14 pagues als 1.134 euros del nou salari mínim interprofessional que tot just acaba de marcar el govern espanyol, sense comptar tampoc la Seguretat Social del treballador ni el reforç de l’estiu per l’augment de les hores d’obertura.

El nou salari mínim interprofessional és de 1.134 euros per 14 pagues, que es tradueixen en 15.876 euros anuals. Cal sumar-li el 33% de la Seguretat Social.

Qui vulgui optar a gestionar el bar es pot presentar fins el 13 de febrer.

Comparteix el contingut!

Go to Top