Tres detinguts per provocar un incendi als apartaments Holiday i agredir a la policia

  • Els testimonis afirmen que els autors han calat foc intencionadament al pis després d'una baralla i que portaven matxets

  • Els detinguts han atacat a la policia amb bats de beisbol i objectes punxants

2023-12-02T22:58:07+01:0002/12/2023|

Tres persones han estat detingudes per provocar un incendi al segon pis dels apartaments Holiday i per agredir a la policia amb bats de beisbol i armes blanques quan els han anat a identificar. Els testimonis han explicat que havia estat provocat per diversos individus que també portaven matxets i que tindria l’origen en una baralla, tal com ha avançat CALELLA COMUNICACIÓ, un extrem que ha acabat confirmant l’Ajuntament tot i no admetre-ho des de l’inici. Segons el consistori, formen part del grup d’onze delinqüents amb més de 200 antecedents pel qual l’alcalde demana un operatiu policial específic per detenir-los i el suport de la Fiscalia per empresonar-los.

L’incendi ha mobilitzat cinc dotacions dels Bombers, sis patrulles dels Mossos d’Esquadra i tres de la Policia Local, generant un gran desplegament que ha alertat els veïns i vianants.

En un primer moment, eren tres les persones que han hagut de ser ateses per l’ambulància per inhalació de fum, però finalment, han estat 4 veïns i 2 policies els que han requerit atenció mèdica. A més, tot l’edifici ha estat desallotjat de forma preventiva. Els Bombers han revisat cadascun dels pisos i han permès als veïns tornar a entrar un cop han constatat que no hi havia perill.

Els Bombers han rebut l’avís a les 18:49 i han donat per extingit l’incendi a les 19:18h, però passades les vuit encara treballaven en les tasques de ventilació.

L’alcalde, Marc Buch, el regidor de Seguretat, Soufian Laroussi i el regidor de Serveis Municipals, Josep Grima, també s’han desplaçat fins a l’habitatge incendiat.

Comparteix el contingut!

Go to Top