El Parc Dalmau acollirà un campament reial aquest Nadal

  • Està previst que el campament reial obri portes els dies 2, 3 i 4 de gener

  • Junts i el PSC tenen inclòs al seu pacte de govern crear una “Comissió de Reis” per aquest campament i per modernitzar la cavalcada

El Nadal dels anys 2020 i 2021, en plena pandèmia, a la Fàbrica Llobet es va muntar una fàbrica de joguines perquè els més petits poguessin veure els Reis d'Orient.

Calella no ha tingut un campament reial, però si una fàbrica de joguines

2023-11-09T18:52:40+01:0009/11/2023|

Calella tindrà aquest any un campament reial perquè els més petits puguin entregar la carta als Reis, una activitat que ja s’ha celebrat a altres municipis amb èxit. A la nostra ciutat, es va fer una prova pilot convertint la Fàbrica Llobet en la fàbrica de les joguines, però només es va portar a terme un any, durant la pandèmia.

Està previst que el campament reial es munti al Parc Dalmau els dies 2, 3 i 4 de gener. És un dia menys que per la fàbrica de joguines; la crítica d’aquella experiència va ser, precisament, que no tots els infants hi van poder entrar en esgotar-se les entrades. En aquella ocasió, però, hi havia restriccions per la COVID-19 i havien d’entrar grups bombolla limitats, una característica que ha passat a la història.

El pacte de govern de Junts i el PSC inclou crear una “Comissió de Reis per idear i treballar la proposta d’un campament reial i modernitzar la cavalcada”. Malgrat encara no s’ha anunciat la creació de la comissió, ja s’ha aprovat la contractació del campament per un import de gairebé 18 mil euros. És el segon aspecte que es coneix del Nadal, després que ja hagi començat a instal·lar la il·luminació típica de les festes als carrers, amb un nou motiu de regals al carrer Església.

Pel que fa a la cavalcada, tampoc ha transcendit encara si hi haurà canvis. L’Associació Cultural Codina demanava, l’any passat, que les carrosses i els Reis d’Orient passessin també pel barri, ja que l’itinerari queda reduït a part del centre de la ciutat.

Caldrà esperar per conèixer més detalls de les activitats del Nadal. Pel moment, les entitats tenen fins el 17 de novembre per demanar muntar una parada a la Fira de Nadal. Se celebrarà el cap de setmana del 16 i 17 de novembre i tindrà dues localitzacions: la plaça de l’Església, on hi haurà el sector professional amb parades d’articles de regal i de Nadal, i la plaça de l’Ajuntament, amb els estands de les entitats locals i de les activitats que recapten fons per la Marató de TV3.

Comparteix el contingut!

Go to Top