La instal·lació dels llums de Nadal s’avança a principis de novembre

  • El carrer Església té noves decoracions, enguany en forma de regal

  • S'ha obert el termini per demanar muntar una parada a la Fira de Nadal que se celebrarà el 16 i 17 de desembre

El carrer Església sol ser el primer on es col·loca l'enllumenat nadalenc

2023-11-03T11:38:11+01:0003/11/2023|

El carrer Església ja s’està engalanant per l’època nadalenca. Bona part de l’artèria principal de la ciutat té ja els motius nadalencs, que seguint la tendència dels últims anys, canvia de nou el disseny i ara són regals els que combinen amb el carrer més comercial de Calella.

El lloguer de la il·luminació del carrer Església té un cost de gairebé 10 mil euros, que se sumen als 53.500 euros que val la instal·lació de tots els motius nadalencs de la ciutat. Igual que en els darrers anys, se n’encarrega la mataronina Boquet, ja que s’ha prorrogat l’adjudicació de l’any passat. En no fer una nova licitació, s’ha avançat l’inici de la instal·lació dels llums de Nadal; els terminis del concurs públic van fer que l’any passat no es comencessin a posar fins a finals de novembre i es va haver de retardar l’encesa.

En total, s’han de col·locar 173 garlandes, igual que l’any passat, que es concentren sobretot als carrers Església, Jovara, Amadeu, Sant Joan i Raval. En principi, el dia d’encesa prevista és el 2 de desembre i els carrers estaran il·luminats, com sempre, fins el 6 de gener, dia de Reis i quan s’acaba oficialment el període nadalenc. La il·luminació s’encendrà cada dia a les sis de la tarda i fins les dotze de la nit, mentre que els dies festius, el 24 i el 31 de desembre -nit de Nadal i Cap d’Any- i el 5 de gener -nit de Reis-, s’allargarà fins la una, com és habitual.

Fira de Nadal

El cap de setmana del 16 i 17 de desembre se celebrarà la Fira de Nadal, enguany amb dues localitzacions: la plaça de l’Església, on hi haurà el sector professional amb parades d’articles de regal i de Nadal, i la plaça de l’Ajuntament, amb els estands de les entitats locals i de les activitats que recapten fons per la Marató de TV3. Estarà oberta de les 11h a les 21h.

Les persones i entitats que vulguin muntar parada tenen fins el 17 de novembre per apuntar-s’hi a través d’aquest enllaç, on hi ha la sol·licitud de participació i la normativa.

Comparteix el contingut!

Go to Top