Una baralla al carrer Balmes se salda amb dos ferits, un d’ells per arma blanca, i dos detinguts

  • Els dos detinguts són delinqüents habituals coneguts per la policia

  • En el tram de Monturiol entre Balmes i Àngel Guimerà hi ha dos habitatges ocupats; els veïns afirmen que hi ha baralles contínuament

2023-10-07T08:45:28+01:0006/10/2023|

Una persona ha estat apunyalada i una altra també ha resultat ferida en una baralla amb armes blanques a la confluència entre els carrers Balmes i Monturiol. En els aldarulls hi han participat tres persones.

La Policia Local ha detingut a dos dels implicats, veïns de Calella d’origen marroquí, ja coneguts pel cos de seguretat per ser delinqüents habituals; són els protagonistes de forces estrebades, robatoris i furts a la ciutat. Fins al lloc dels fets, s’hi ha desplaçat la Policia Local, Mossos i dues ambulàncies del SEM que ha atès els ferits. Alguns cotxe també presenten desperfectes pels cops que els tres implicats en la baralla han propinat.

Precisament, en el tram del carrer Monturiol entre Balmes i Àngel Guimerà hi ha dues cases ocupades i un bar on s’hi ha hagut de personar la policia en diverses ocasions per aldarulls. La del carrer Balmes té inquilins conflictius; de fet, els veïns afirmen que les baralles entre els ocupes són contínues i tenen la intenció de demanar mesures a l’Ajuntament per abordar la problemàtica. Fonts municipals afirmen que, en aquest cas, no són els ocupes el que han protagonitzat la baralla, sinó altres persones problemàtiques, que també podrien tenir relació amb els ocupes.

Comparteix el contingut!

Go to Top