Les comissaries de Mossos d’Esquadra de l’Alt Maresme sumen quatre nous agents

  • Tres agents s’incorporen a la comissaria de Pineda i un a la d’Arenys de Mar

  • El Maresme ha guanyat 19 agents de la nova promoció, que s’incorporen en pràctiques

Tres agents han estat destinats a la comissaria de Pineda, la més pròxima a Calella

2023-08-30T16:38:10+01:0030/08/2023|

L’Àrea Bàsica Policial d’Arenys de Mar, en la qual s’hi inclou Calella, ha sumat quatre nous agents provinents de la 30 promoció. S’incorporen tres agents a la comissaria de Pineda de Mar i un a la d’Arenys, tots ells en període de pràctiques.

El conjunt de la comarca del Maresme s’ha reforçat amb 19 agents, la meitat d’ells a Mataró -10 a la capital maresmenca, 5 a Premià de Mar i els 4 de l’Alt Maresme-. A més, nou dels agents destinats a la comarca són dones.

A la zona de l’Alt Maresme, els alcaldes han reclamat en diverses ocasions més recursos. No en va són els Mossos d’Esquadra el cos que té delegades les competències en seguretat, mentre que les Policies Locals tenen funcions en els àmbits de la protecció civil, la seguretat viària i el trànsit, com a policia administrativa i també judicial quan se li requereixi, entre d’altres. A l’època d’estiu és quan més reforç de Mossos es demana, ja que l’Alt Maresme és una zona turística que creix exponencialment en població.

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha donat la benvinguda als nous agents, 762 arreu de Catalunya, amb l’objectiu que el cos de Mossos arribi a una plantilla de 22 mil agents de cara a l’any 2030.

Comparteix el contingut!

Go to Top