La pluja nocturna deixa imatges d’inundacions a la cruïlla entre Església i Sant Joan i la Riera

  • La cruïlla d'Església amb Sant Joan era pràcticament una piscina, igual que el pas subterrani de la Riera Capaspre

Dos dels punts més afectats per la pluja d'aquesta matinada

2023-08-30T08:57:41+01:0030/08/2023|

La tempesta d’aquesta matinada ha provocat inundacions a diversos punts de la ciutat. Un dels més afectats ha estat la cantonada entre el carrer Església i Sant Joan, on les típiques rajoles vermelles i blanques han quedat totalment negades pel fang de l’aigua barrejat amb la sorra que baixa habitualment del Parc Dalmau quan plou.

Es tracta d’una cruïlla problemàtica, on en altres ocasions els comerços ja han patit inundacions. Durant aquesta nit i abans que despuntés el dia, per creuar-la era necessari portar botes d’aigua altes per no quedar xop.

El pas subterrani de la Riera Capaspre és un altre dels punts conflictius, ja que amb la mínima pluja queda inundat i cal restringir el trànsit. La proximitat del mar i que sigui la desembocadura de la riera fa que s’hi acumuli l’aigua en poca estona. La Policia Local ha informat que està tallada fins a nou avís. També el pas subterrani del Rierany dels Frares ha quedat afectat, malgrat la quantitat d’aigua acumulada era molt menor.

Després de mesos pràcticament sense pluges i amb una sequera excepcional, s’han produït dos episodis de pluges consecutius que ajudaran a incrementar el nivell d’aigua d’embassaments, rius i aqüífers. Tot i així, els experts avisen que calen setmanes i, fins i tot, mesos de pluges intenses per recuperar la normalitat i sortir de l’estat de sequera.

Comparteix el contingut!

Go to Top