L’artista calellenca Aina Da Silva aconsegueix lloc al concurs musical “Cover Night”

  • Da Silva va obtenir tres verds dels quatre possibles del jurat i va aconseguir passar al següent programa

  • L’artista calellenca va interpretar la cançó “Tainted Love”, la qual considera un repte

2023-04-29T10:16:38+01:0029/04/2023|

Participació calellenca al nou talent show musical de TVE, “Cover Night”. L’artista Aina Da Silva va pujar a l’escenari de la novena gala on va provar sort amb la cançó “Tainted Love”, la qual considera “un repte” tot i afirmar que va “gaudir cantant”, el que li va donar el passi al següent programa.

Da Silva va aconseguir tres “verds” del jurat, els de Chanel, Mónica Naranjo i Juan Magán, els quals van alabar la seva actuació vocal i la seva presència a l’escenari, destacant la seva faceta com a ballarina. L’últim, Miguel Bosé, va atorgar-li un “vermell”, el que significa que prefereix que abandoni el programa. Però la valoració positiva de com a mínim tres membres del jurat són suficients per aconseguir una cabina. Un cop totes les cabines estan ocupades, el públic del plató escull quins són els concursants que s’enfronten a duels.

Queden dues setmanes per la semifinal, pel que s’acosta també la gran final. El premi és envejable: 100 mil euros en metàl·lic, a més del trofeu del programa. L’objectiu del programa és trobar el millor cantant de “covers”, és a dir, que interpreti cançons d’altres artistes adaptant-les al seu estil.

Primera vegada de Da Silva en un plató

L’artista calellenca s’ha mostrat emocionada de la seva participació al concurs musical, la qual ha confirmat és la seva “primera vegada en un plató de televisió. Estava nerviosa? Per suposat. Però al meu cap només em repetia: vinga Aina, ha arribat el moment”. Una confiança que li ha valgut la permanència al programa.

Els escenaris davant d’una multitud si que els ha trepitjat: ha actuat al Reggaeton Beach Festival amb la seva música d’aires urbans, diferent a l’estil amb el qual va competir a “Cover Night”.

El segell discogràfic Universal Music Spain ha produït els seus dos últims singles, “Vete” i “Habitación 203”, tot i que ha tret vuit cançons que estan disponibles a les plataformes digitals.

Comparteix el contingut!

Go to Top