La senyalització per les obres de cobriment canvia el nom a la Riera Capaspre

  • “Riera Capastre” és el nou nom que apareix als cartells que avisen dels canvis a la circulació

El cartell de trànsit té una errada en el nom de la riera que han vist els vianants

2022-12-24T13:06:17+01:0024/12/2022|

Les obres de cobriment de la Riera Capaspre han provocat restriccions de trànsit i canvis en la circulació, pel que s’ha hagut d’habilitar nova senyalització per alertar de les modificacions. Un dels cartells, però, té una errada: enlloc de dir Riera Capaspre hi posa Riera “Capastre”. Diversos calellencs han assenyalat a través de les xarxes socials el canvi de nom, generant bromes per l’equivocació.

Les obres es van posar en marxa fa tot just un mes, començant per eliminar la pilona que hi ha sota la rotonda de la carretera. Això ha obligat a desviar els cotxes modificant la circulació de la N-II al seu pas pel giratori, canviant la senyalització per la característica groga de les obres.

Però no és només la rotonda on hi ha alteracions, també hi ha altres carrers tallats, com és el cas del que avisa el cartell equivocat. Tot apunta que aquests canvis es mantindran durant una temporada, tot i que es poden anar modificant en funció de la zona d’actuació. La més important és el cobriment de la Riera entre la N-II i Ramon i Cajal.

Les obres han començat dos mesos més tard del previst i dues setmanes després d’aplicar restriccions de trànsit a la zona afectada, posant en joc la mobilitat a la ciutat en períodes clau pel comerç calellenc com és el Nadal. En total, els treballs tenen una durada prevista de 6 mesos.

Comparteix el contingut!

Go to Top