Aparatós incendi al pàrquing del carrer Joan Fuster i Ortells

  • Una desena de dotacions dels Bombers s’han desplegat per extingir l’incendi

  • Ha afectat un vehicle de la zona d’aparcament dels clients del basar del damunt

L'incendi s'ha produït al pàrquing del carrer Joan Fuster, al costat de la N-II

2022-11-12T15:11:48+01:0012/11/2022|

Gran desplegament dels Bombers per extingir un incendi que ha afectat el pàrquing del carrer Joan Fuster i Ortells. L’origen ha estat un vehicle aparcat a la zona destinada als clients del basar del damunt, que ha quedat completament calcinat. L’incendi ha causat una gran fumera que ha dificultat als Bombers poder comprovar l’estat de la resta dels vehicles. De fet, han hagut de fer torns en grups de tres, equipats amb bombones d’oxigen, per poder baixar a l’aparcament. També han necessitat ventiladors per intentar expulsar-lo cap a fora i tenir més visibilitat. Tot i que ha estat molt aparatós, no hi ha hagut ferits.

El vehicle afectat ha quedat totalment calcinat

S’hi han desplaçat set vehicles bomba, un cotxe escala, dos de comandament i un de suport de diversos parcs del Maresme i també de la Selva: han vingut dotacions de Pineda, d’Arenys, de Malgrat, de Tordera i de Maçanet. També s’hi han traslladat una ambulància i dues patrulles de la Policia Local.

L’incendi s’ha originat en el moment d’arrencar el cotxe, cap a un quart d’una del migdia. Els propietaris l’han intentat aturar amb 3 extintors i amb l’ajuda del basar, però el foc creixia. El sistema de detecció d’incendis s’ha activat i ha fet disparar l’alarma. Els Bombers han arribat ràpidament, però les tasques s’han allargat degut a la quantitat de fum.

El fum ha dificultat les tasques dels Bombers

Sobre el pàrquing hi ha quatre blocs de pisos que no han estat desallotjats, tot i que els veïns han anat baixant en veure el desplegament i el fum que pujava. S’ha hagut de tallar l’electricitat dels edificis per tal que els Bombers poguessin fer les tasques d’extinció. De fet, la instal·lació elèctrica ha quedat afectada, igual que els baixants d’aigua, del bloc de pisos número 13.

A l’interior del pàrquing hi havia dos cotxes més, però tindrien una afectació mínima. L’incendi s’ha concentrat a la zona de clients del basar, sense arribar als aparcaments privats dels veïns.

Comparteix el contingut!

Go to Top