VOLTA CICLISTA

Equips i organització de la Volta s’han allotjat per últim dia als hotels calellencs

2021-03-28T15:34:19+01:0028/03/2021|

Avui és l’última etapa de la Volta ciclista a Catalunya, en la que els ciclistes han competit a Barcelona. L’etapa d’ahir, amb final a Mataró, va portar tant als equips com a l’organització a allotjar-se per últim dia a la nostra ciutat. Per tant, han estat més dies dormint als hotels calellencs que en altres edicions.

Alguns hotels han aprofitat la Volta per deixar obertes les seves instal·lacions ja de cara a Setmana Santa. Aquests són el Calella Palace, que anuncia que descansarà dos dies i que obrirà el dia 1 d’abril, i l’Amaika, que la cadena H-TOP anuncia a través de les xarxes socials que obrirà el 2 d’abril però on no s’hi poden fer reserves fins a principis del mes de maig. 

L’Hotel Les Palmeres, que també va allotjar equips de La Volta, torna a tancar les seves portes i no les tornarà a obrir fins a l’últim cap de setmana del mes de maig. Per tant, aquest establiment només ha tingut obert pels esportistes de la Volta ciclista a Catalunya. Igual passa amb l’Hotel Catalonia, que mantindrà tancat tot el mes d’abril.

No va ser fàcil pels organitzadors de La Volta de buscar hotels que poguessin allotjar els esportistes. El parc turístic calellenc compta, aproximadament, amb uns 14.000 llits, però van haver d’allotjar la direcció de l’esdeveniment esportiu fora de la ciutat pels hotels que estaven tancats. 

Els establiments que han allotjat els turistes de La Volta han pogut fer, de mitjana, la meitat de la caixa. L’ocupació ha estat del 43% segons l’Ajuntament.

L’Hotel Sant Jordi ja tenia obert des d’abans de la prova esportiva, concretament des del dia 13 de març. Ha allotjat esportistes de la volta i mantindrà obert. Disposa de 37 habitacions. 

La Volta ciclista mou mig miler de persones entre ciclistes i l’equip de suport que els rodeja. Aquests van venir el cap de setmana passat a la nostra ciutat, van estacionar els camions, furgonetes i cotxes dels equips al davant mateix dels establiments on s’allotjaven. Alguns dels conductors d’aquests camions creuen que els carrers de la zona hotelera són estrets per poder maniobrar correctament comparat amb altres seus de la Volta ciclista catalana.

Els hotels que van declinar tenir esportistes de La Volta tenen previst obrir, majoritàriament a partir del mes de juny.

Comparteix el contingut!

Go to Top